Ankh hyvinvointi

Kehon, mielen ja hengen tasapainoa


Kvanttienergiahoitoa kaukona+informaatiota(viestit) sekä selvätietoista keskustelua
Kvanttienergiahoito on paljon enemmän kuin vain energiahoito, se on energiaa ja informaatiota. Hoito on voimakas, puhdas ja korkeavärähteinen kvanttifyysinen energiahoito, jonka avulla pääsemme korkeampaan tietoisuuden tilaan 0-tilaan. Tässä tilassa asioilla on mahdollista muuttua vaivattomasti ja nopeasti. Kyse on enemmän tietoisuuden muuttumisesta kuin perinteisestä energiahoidosta. Hoidon vaikutuksesta kehon omalla parantamisjärjestelmällä on mahdollista aktivoitua palauttaen kehon ja mielen harmoniseen tilaan, toimien fyysisellä ja ei-fyysisellä tasolla vaikuttaen solutasolla saakka. Tässä tilassa on mahdollista myös sielutietoisuudelle avautumista.

Kvanttihoito toimii vaikkei siihen uskoisikaan. Mielen hiljentäminen ja ajatusten siirtäminen sydämen tasolle on paras tapa ottaa hoito vastaan. Tämä puhdas tietoisuuden tila,0-tila, saa aikaan muutoksia.

Hoito on aina yksilöllinen hoitotapahtuma, jossa energia virtaa sinne minne se hoitohetkellä on tarkoitus mennä ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeenkin.
Hoitaja ei toimi kanavana, vaan toimii yhteyden luomisessa antamalla 0-tilassaan huomionsa hoidettavalle ja kvanttienergialle. Hoitaja toimii kuin sillan rakentajana, mahdollistaen hoidon aktivoitumisen ja energian virtaamisen.
Kvanttienrgian voi tuntea mm. kihelmöintinä, kylminä väreilynä, lämpönä, energiapulssina tai -aaltona tai vain tyhjänä tilana, josta voi nousta syvä ja sanoittamaton ilon ja rakkauden tunne. Energian voi myös tuntea tai nähdä spiraalina.

Hoidon aikana saan hoidettavalle viestejä, kuvina, sanoina, symboleina, tuntemuksina, tietona ja väreinä koskien mahdollisesti myös menneisyyttä. Saamani informaatio on aina yksilöllistä, ei ole kahta samanlaista yhteyttä. Informaation kerron puhelimitse hoidon jälkeen, sisältäen selvätietoista keskustelua.

Hoitotapahtuma on tietoista läsnäoloani hoidettavalle ainutkertaisena yhteytenä, myös valonauttajat ovat mukana hoitotapahtumassa.

Toivon tämän uuden ajan voimakkaan kvanttienergiahoidon herättävän kiinnostuksesi ja ottamaan rohkeasti yhteyttä.

Hinta: 30 e/kerta n. 45 min, sisältäen kaukohoidon, informaation sekä selvätietoista keskustelua.

Lisätiedot ja ajan varaus: raijaliisa.lensu@gmail.com, www:ankhhyvinvointi.com, 050-542 6589

 

 

Ajankohtaista

Tietoisuuden kasvu
Henkisen kehityksen ohjaus Ohjaustyössäni käytän laajasti monipuolisia henkisiä Lue lisää...
- - - - -
Kvanttienergiahoidot kaukona + informaatio(viestit) sekä selvätietoista keskustelua
Kvanttienergiahoito on paljon enemmän kuin vain energiahoito, se on energiaa Lue lisää...
- - - - -
Hyvinvointia eläimille ja ÄITI-MAALLE
Kutsun Sinut mukaan joka maanantai klo 21 lähettämään ajatuksissasi valoa Lue lisää...
- - - - -
Lisää

Etusivu | Ajankohtaista | Yhteys | Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointi | Energiahoidot kaukona + informaatio(viestit) sekä selvätietoista keskustelua | Tarotnettikurssi | Tietoisuuden kasvu | Tilauskurssit | Violettiliekkikoulutus