Ankh hyvinvointi

Kehon, mielen ja sielun tasapainoa

Tarot nettikurssi


Tarotkorttien juuret juontavat tuhansien vuosien taakse, muinaiseen Egyptiin tai jopa sitä edeltävään aikaan. Tarotkortit sisältävät ikiaikaista viisautta, joka puhuttelee meitä myös tässä ajassa. Kortit ovat ikään kuin sisäisiä karttoja, joiden avulla voi oppia tiedostamaan piileviä voimavaroja sekä ratkaisemaan käytännön ongelmia.

Korttipakassa on 78 korttia, jotka jaetaan Suurten Salaisuuksien kortteihin, joita on 22 sekä Pienten Salaisuuksien kortteihin, joita on 56.
Suurten Salaisuuksien kortit kuvaavat elämän kiertokulkua ja ihmisen henkistä tasoa ja jokainen kortti sisältää universaalia opetusta.
Voimme tutkia korttien kautta itseämme, omaa sisäistä todellisuuttamme.
Pienten Salaisuuksien kortit kertovat meille elämän jokapäiväisiä asioita. Kortit kertovat ajatuksistamme, tunteistamme, intuitiostamme, kehomme tuntemuksista. "Usein on vallalla sellainen käsitys, että tarotkortteihin liittyy jotain mystistä......
Ihminen voi kasvaa ja kehittyä henkisesti tarotkorttien avulla ja
korttien symbolit ja korttien herättämät mielikuvat rikastuttavat kokemusmaailmaamme ja lisäävät tietoamme omasta itsestämme......"

Dhyan Manik
Tarot - opaskirja, Portti sisimpään

Kurssille suositellaan Rider Waite-kortteja.

Tarot nettikurssi toteutetaan sähköpostitse viikoittain (8 vkoa) lähetettävien oppimateriaalin, ohjeiden ja tehtävien pohjalta. Opetus etenee johdonmukaisesti ja sen avulla pystyy opettelemaan hyvät perusteet tulkintaan. Omien tulkintojen avulla taito kehittyy ja tulkintoja voi tehdä myös muille.

Tervetuloa kurssille tutustumaan itseesi Tarot-korttien avulla!

Hinta: 65 €

**********


Yhteys- ja lisätiedot: raijaliisa.lensu@gmail.com, 050-542 6589

 

 

Ajankohtaista

Quantia kvanttienergiahoidot kaukona
Kvanttienergiahoito on paljon enemmän kuin vain energiahoito, se on enrgiaa Lue lisää...
- - - - -
Hyvinvointia eläimille ja ÄITI-MAALLE
Kutsun Sinut mukaan joka maanantai klo 21 lähettämään ajatuksissasi valoa Lue lisää...
- - - - -
Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointia
Avaudun lähdekanavaksi välittäen, omistajan kanssa etukäteen sopien, parantavaa energiaa hoidettavalle Lue lisää...
- - - - -
Lisää

Etusivu | Ajankohtaista | Yhteys | Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointi | Energiahoidot + informaatio(viestit) | Tarotnettikurssi | Tietoisuuden kasvu | Violettiliekkikoulutus