Ankh hyvinvointi

Kehon, mielen ja sielun tasapainoa

Quantia kvanttienergiahoidot kaukona

31.01.2019

Kvanttienergiahoito on paljon enemmän kuin vain energiahoito, se on enrgiaa ja informaatiota. Hoito on voimakas, puhdas ja korkeavärähteinen kvanttifyysinen energiahoito, jonka avulla pääsemme korkeampaan tietoisuuden tilaan 0-tilaan. Tässä tilassa asioilla on mahdollista muuttua vaivattomasti ja nopeasti. Kyse on enemmän tietoisuuden muuttumisesta kuin perinteisestä energiahoidosta. Hoidon vaikutuksesta kehon omalla parantamisjärjestelmällä on mahdollista aktivoitua palauttaen kehon ja mielen harmoniseen tilaan, toimien fyysisellä ja ei-fyysisellä tasolla vaikuttaen solutasolla saakka.

Kvanttihoito toimii vaikkei siihen uskoisikaan. Mielen hiljentäminen ja ajatusten siirtäminen sydämen tasolle on paras tapa ottaa hoito vastaan. Tämä puhdas tietoisuuden tila,0-tila, saa aikaan muutoksia.

Hoito on aina yksilöllinen hoitotapahtuma, jossa energia virtaa sinne minne se hoitohetkellä on tarkoitus mennä ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeenkin.
Hoitaja ei toimi kanavana, vaan toimii yhteyden luomisessa antamalla 0-tilassaan huomionsa hoidettavalle ja kvanttienergialle. Hoitaja toimii kuin sillan rakentajana, mahdollistaen hoidon aktivoitumisen ja energian virtaamisen.
Kvanttienrgian voi tuntea mm. kihelmöintinä, kylminä väreilynä, lämpönä, energiapulssina tai -aaltona tai vain tyhjänä tilana, josta voi nousta syvä ja sanoittamaton ilon, rakkauden tunne. Energian voi myös tuntea tai nähdä spiraalina.

Hoidon aikana saan hoidettavalle viestejä, kuvina, sanoina, symboleina, tuntemuksina, tietona ja väreinä koskien mahdollisesti myös menneisyyttä. Saamani informaatio on aina yksilöllistä, ei ole kahta samanlaista yhteyttä.

Kaikki saamani viestit kirjoitan ylös niitä muuttamatta ja kerron puhelimitse hoidettavalle hoidon jälkeen.
Hoitotapahtuma on tietoista läsnäoloani hoidettavalle ainutkertaisena yhteytenä, myös valonauttajat ovat mukana hoitotapahtumassa.


Toivon tämän uuden ajan voimakkaan kvanttienergiahoidon herättävän kiinnostuksesi ja ottamaan rohkeasti yhteyttä.

Hoidot kaukona 20 e/kerta 20-45 min, sisältäen hoidon + informaation (viestit)

Lisätiedot ja ajan varaus: raijaliisa.lensu@gmail.com, www:ankhhyvinvointi.com, 050-542 6589

Hyvinvointia eläimille ja ÄITI-MAALLE

25.09.2017

Kutsun Sinut mukaan joka maanantai klo 21 lähettämään ajatuksissasi valoa ja rakkautta kaikille eläimille sekä ÄITI-MAALLE. Voit osallistua sen ajan mikä itsellesi tuntuu sopivalta, esim. 10 min.
Kutsuthan myös ystäväsikin mukaan, näin luomme yhdessä voimallisen rakkaudellisen valosillan itsellemme sekä kaikkialle ympärillemme.

Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointia

06.06.2017

Avaudun lähdekanavaksi välittäen, omistajan kanssa etukäteen sopien, parantavaa energiaa hoidettavalle eläimelle. Energiaparantaminen toteutuu eläimen terveydelliseksi hyvinvoinniksi ja hän ottaa vastaan hoitohetkellä sen mitä sillä hetkellä on tarpeen.

Eläinkommunikoinnissani käytän tarvittaessa Tarot-kortteja viestien vastaanottamisessa vahvistaen eläimen ja omistajan yhteyttä sekä vuoropuhelua. Eläimet ovat upeita kanssakulkijoita, tuntevia, moniaistisia, hiljaisia ja viisaita ystäviämme. Olemmeko kuulolla mitä rakkailla eläimillä olisi kerrottavaa?

Kaukoyhteyden luominen eläimeen tapahtuu kuvan kautta.

Hinta: 15 e/kerta n. 30 min

Kysy rohkeasti toiminnastani lisää, kerron mielelläni.

Yhteystiedot: raijaliisa.lensu@gmail.com, 050-542 6589
tai www.ankhhyvinvointi.com

Tietoisuuden kasvu

03.06.2017

Henkisen kehityksen ohjausKaipaatko ohjausta, tukea, keskustelua nykyisessä elämäntilanteessani?

Olen vuosien ajan saanut ohjausta, opastusta ja johdatusta ilmentämään pyyteetöntä rakkautta, toimin valon kanavana.
Ohjaustyössäni käytän kykyjäni vastaanottaa viestejä, antaa tukea, selventää, selvänähdä ja toimia yhteistyössä valon auttajien(enkelit, oppaat, mestarit)kanssa.
Minua on ohjattu myös tuomaan tapaamisiin kristallien energiaa, joka kanavoituu keskustelujen aikana puhdistaen ja eheyttäen kuulijaa hänen korkeammaksi parhaakseen.
Keskustelun aikana avautuu ohjattavalle uusia näkökulmia, ymmärrystä ja rohkeutta jatkaa matkaansa uusin voimavaroin, vahvemmin tiedostaen oman ainutlaatuisuutensa. Avautua pyyteettömän rakkauden virtaukselle, elämän virtaukselle.

Valon voima on suuri ja ihmeellinen, se voi muuttaa kokijassaan paljon.
Iloni on tapaamisissani havaita miten valo sytyttää ja vahvistaa keskustelijan omaa sisäistä valoaan, uudistaen häntä säkenöivällä tavalla. Koen nöyränä kiitollisuutta henkisestä elämäntehtävästäni palvellen ja tukea antaen, samalla oivaltaen ja oppien omalla matkallani.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos elämäntilanteessasi(työ, koti, terveys, ihmissuhteet)sinulla on kysymyksiä, ajatuksia, joihin kaipaat lisävalaistusta, tukea, kuuntelijaa ja ohjaajaa päästäksesi eteenpäin tilanteessasi. Ehkä mietit elämäntehtävääsi, henkistä kehitystäsi, joihin haluat saada lisää selvennystä ja vahvistusta.
Uutta! Voit henkilökohtaiseen tapaamiseen ottaa myös koirasi mukaan, jos tunnet tarkoitukselliseksi.

Ajan voit varata yksityisohjaukseen ja keskusteluun joko puhelin- tai henkilökohtaisena tapaamisena(Vantaanlaakso,Vantaa).
Voit esittää omia kysymyksiäsi tai vastaanottaa niitä opetuksia ja ohjauksia, joita tapaamisen aikana valon auttajat haluavat sinulle viestittää kauttani.

Hinnat:(henkilökohtainen tai puhelintapaaminen)

30 e(½ h),40 e(1 h), 50 e(1½ h), 60 e(2 h)

Maksuohjeet varauksen yhteydessä.

Yhteystiedot: raijaliisa.lensu@gmail.com, 050-542 6589

TILAUSKURSSIT

02.06.2017

Reiki I ja II yksilö- ja ryhmäkurssina.

Reiki on kaikkiallista elämänenergiaa, jota ohjaavat henkiset lait, suuri rakkaus. Energiaa välitetään käsien kautta tuoden fyysistä sekä henkistä tasapainoa. Reiki on ensisijaisesti itsehoitomenetelmä jota voi käyttää myös toisten hoitamiseen. Se on helppo ja yksinkertainen hoitomuoto. Mitään erityistietoja tai taitoja ei tarvita ja jokainen voi oppia sen.

Reiki I–kurssi, Itsehoito

Kurssilla opitaan itsehoito Usuin menetelmällä, reikin historiaa, reikin periaatteet, mitä reiki on, mihin reikiä käytetään, kuinka reikillä hoidetaan, eri hoito-asennot, itsehoito, kontaktihoito (ihmiset, eläimet, kasvit) ja saadaan reiki I aktivointi ja I symboli.
Kurssilla jaetaan kirjallinen materiaali.

Reiki II-kurssi, Kaukohoito

Kurssilla saadaan reiki II vihkimys, II symbolit, niiden käyttötarkoitukset ja merkitykset sekä kaukohoidon menetelmät, eettiset periaatteet ja vastuut, ja hoitaminen läpi ajan ja paikan. Kurssilla käsitellään eri hoitomuotoja, mm. tuolihoidon tekeminen ja tehokkaat lyhythoidot. II-kurssin aikana energian välittäminen voimistuu ja hoitoajat lyhenevät.
Pääsyvaatimuksena Reiki I-kurssin suoritus.
Kurssilla jaetaan kirjallinen materiaali.

Kurssien hinta muodostuu osallistujien määrän mukaan, sisältäen kurssilla jaettava materiaali.

Lisätiedot: Raijaliisa.lensu@gmail.com, puh. 050-5426589,www.ankhhyvinvointi.com

TARINAMME.....

01.01.2017

Elämän tarinaa............... koirani Ednan kanssa.

Tarina alkaa milleniumista ja kerron sen sisäisenä ohjauksena korkeamman viisauden tarkoituksessa, pyyteettömässä rakkaudessa. Kertomukseni kulkee pääosin menneessä muodossa, mutta loppupuolella se siirtyy nykyhetkeen ja tulevaan. Toivottavasti tarinani johdattaa sinua lukemaan loppuun saakka.

Koiran hankinta alkoi ajatuksissani tulla vahvasti todeksi, jota olin miettinyt jo vuosia. Rodun valinta eteni kuin itsestään, husky hänen olla pitää! Pentu?
Aloin etsiskellä netistä kenneleitä ja otin yhteyttä myös Siperianhusky yhdistykseen tiedustellakseni kenneleistä. Tässä vaiheessa olin etsimässä pentukoiraa. En ollut lainkaan tietoinen sen enempää, mutta pentua halusin.
Samaan aikaan henkisen kasvuni tiellä oli näkijäkykyni ja kanavointikirjoittamiseni (6. aisti) vahvistunut ja oivalsin näkemisen tapahtuvan sisäisillä silmilläni, eikä fyysisillä, kuten olin kuvitellut. Olin toki hämmentynyt tilanteessani, oivalluksessani.
Etsiskelyssäni ja mietiskelyssäni alkoi yhä vahvemmin oikealle puolelle tulla sisäisenä näkynä aikuinen kaunis husky. En lainkaan tajunnut tässä vaiheessa, mitä oli tapahtumassa. Sitkeästi estelin ja ihmettelin, mitä tämä nyt tarkoittaa?
Luottamus intuitiooni onnekseni oli jo sen verran vahvistunut, että aloin kysellä myös aikuisista huskeista. En halua tuoda julki Ednan sen aikaisia omistajia, koska tarinamme on tarkoitus pysyä meidän tarinanamme.
Joka tapauksessa kuljin intuitiotani kuunnellen ja minut johdatettiin muutaman puhelinkeskustelun jälkeen tapaamaan huskejä, jotka olivat aktiivisia rekikilpailijoita. Edna toimi valjakossa taitavana johtajakoirana.
En ollut koskaan aikaisemmin tutustunut kyseiseen laumaan enkä heidän omistajiinsa.
Ensi kohtaaminen oli itselleni ihana, vaikka olin mietteliäänä että tuoko tosi kaunis, siro, huolehtivan oloinen koira olisi tulossa meille? Luotin täysin ja antauduin ensikohtaamiseen tietoisena etten minä voi tehdä valintaa, vaan sen tekee Edna. Ensi kontakti kertoi kaiken, Edna nuolaisi kasvojani ja tiesin että näin oli tarkoitus tapahtua. Edna siis teki valinnan ja sisäinen näkyni oli siinä elävänä edessäni.
Kului muutama viikko ja Edna muutti kotiimme. Edna jätti taakseen erityistehtävänsä, kilpailun ja lauman johtajuuden. Hänhän oli jo tehnyt valinnan, tämä homma saa nyt riittää. Uusi rooli oli odottamassa, ei vain fyysinen.
Voi vain kysyä, miten Edna tiesi minun olemassa olostani, kun viestitti? Sehän tapahtui henkisellä tasolla ja itselleni avautui täysin uusi maailma. Yhteys eläimiin samalla tavalla kuin ihmisiin oli tosi, ainakin itselleni.
Tarina jatkuu.......
Luonnollisesti tutustuminen fyysisyydessä alkoi vähitellen selkeytyä ja Edna vei minut pitkille lenkkipoluille, erityisesti metsiin. Luontoyhteys vahvistui yhä vahvemmin ja luonnoneläinten(linnut, peurat, oravat, käärmeet, jänikset, supikoirat) kohtaaminen tapahtui jatkuvasti, siis avauduin eläin/luontoyhteyteen. Oivaltaen, miten tärkeä luontoyhteys oli hyvinvoinnilleni. Edna sai toteuttaa omintaan, kulkemalla edellä kuin johtajakoira tunnistaen tuttuja reittejä. Tarkkailuni toi yhä vahvemmin oivalluksia, miten Edna tunnusteli ja nautti luontoyhteydestään, eityisesti ensilumista. Suorastaan haaveillen kauas katsellen, läsnäollen.
Avauduin myös näkemään Ednan suojelusenkelin, joka minulle näytettiin useasti valtavana valopylväänä.
Ollessani pois kotoa, lähetin ajatuksissani Ednalle viestejä rauhoittaen että täältä minä kohta tulen. Näin Ednan rauhallisena ja luottavaisena lepäävän ja odottavan, useimmiten sängyn alla.
Yhteytemme oli ajatukseni päässä, kun lupasin ottaa hänet mukaan esim. autoon, en voinut sitä enää perua. Luottamus välillämme syntyi niin vahvaksi ettei ollut epäiltystäkään viisaudesta ja sielukkuudesta mitä Ednalla oli.
Sain matkamme aikana kokea eläinyhteyksiä voimakkaina kohtaamisina ja suuri rakkauden virtaus tapahtui luonnon eläinten taholta. Herkistyessäni aistimaan eläinten energioita oivalsin todellisen hetkeen pysähtymisen merkityksen. Tätä me ihmiset vielä opiskelemme ja eläimet sen jo osaavat.
Johtajuuteni Ednalle, minkä sain kokea, oli selvääkin selvempi perhepiirin arjen tilanteissa.
Yksi kokemus tästä, kun olin matkalla. Kotiväki oli kotona keittiössä odottamassa oman ruoan valmistumista ja Ednan ruoka oli jo odottamassa hänen kupissaan yhteistä ruokailua varten. Edna olikin päättänyt ottaa ruokkijan roolin, kun minä en ollut paikalla. Hän kantoi odottajien eteen omaa ruokaansa omasta kupistaan. Ednahan oli toiminut muille koiralaumassaan ruasta ja muustakin huolehtijana.
Ednan riemu ja ilo oli suurta rakkauden ja uskollisuuden osoitusta, jonka sain aina kotiin palattuani kokea. Pyyteettömyys, joka välittyi puhtaana ja aitona, ei voi sanoin selittää.
Edna näki myös useamman kerran omalla tavallaan näkymätöntä, mitä itse en samalla tavalla voinut nähdä. Tietoisena että hän näki.
Luontoyhteys vahvistui joka kerta kun kuljimme metsäpolkuja, elämän tasapaino syntyi luontoyhteydestä ja maadoittuminen tapahtui ihan itsestään. Ajatukset selkeytyivät ja kyky kokea puiden parantava voima oli tuttua tutunpaa. Eräänkin kerran kun halailin koivua, Edna tuli mukaan ja nousi kahdelle jalalle nojaten samaista koivua, siinä me molemmat saimme puun viisautta ja voimaa.
Edna johdatti lenkkipoluillamme minut myös tutustumaan toisiin koiriin ja koirien omistajiin.
Opin lukemaan koirien hyvinkin erilaisia energioita(myös pelkoja) ja oivaltamaan miten erilaisia persoonia he ovatkaan. Tässä samalla oivalsin miten koirat edustavat omistajaansa hyvinkin selkeällä tavalla. Koirat tulevat tarkoituksellisesti perheisiin ja omistajilleen opettajiksi.
Sudet ovat minulle olleet hyvin merkityksellisiä suuressa viisaudessaan ja laumahierarkiassaan. Husky rotuna on alkukantaisin koirarotu ja muistuttaa paljon sutta.
Itse olen oman tien kulkijana saanut paljon voimaa kulkea itsenäisesti omaa polkua, joka on myös vaatinut suurta rohkeutta edetä. Rakkausviisaus on voimistunut valtavasti luontoyhteyksissä, jota Edna minulle ohjasti.
Vuosien kuluessa luonnollisesti annoin Ednalle parantavaa energiaa, aina tarpeen mukaan. Eläimien energiahoitaminen on yhtä tärkeää kuin se on ihmisille. Eläin viisaudessaan ottaa vastaan sen mitä kulloinkin tarvitsee.
Luonnossa tapahtuvia luonnonilmiöitä, kuten täyden kuun(myös uuden kuun)ja ukonilmojen aikana olin lukemattomia kertoja seuraamassa Ednan aistimuksia levottomuutena, sekavuutena, eksyneenä. Näissä tilanteissa olin Ednalle vahvana turvana ja tukena. Tapahtumat ja kokemukset olivat tosia molemmille. Näiitä kokemuksia sain jakaa muiden koirien omistajien kanssa.
Henkinen kehittyminen on vahvistunut valtavasti ja olen avautunut myös eläinkommunikoinnille saaden opetusta kursseilla ja lukemalla kirjallisuutta.
Muutama vuosi sitten, kun muutin Ednan kanssa kahdestaan asumaan, aloin kertoa hänelle satua ja sadun keskeinen hahmon nimi oli Kirkkaus, siis Edna. Sadun kertominen oli kuin suora yhteys välillämme, joka sai yhä vahvemmin iloiseen ja lapsenomaiseen tunnetilaan. Tuli äärimmäisen hyvä olo tietoisessa läsnäolossa.
Tarinoita kertoilin aika ajoin ja sitten eräänä päivänä tuli Ednan veli hyvin vahvassa olemuksessa tietoisuuteeni näkynä. Kysyin hieman epätietoisena oletko vielä fyysisyydessä vai jo toisella tasolla?
En saanut siinä tilassa vastausta ja jäin vain miettimään tapahtunutta jutellessani sitä Ednalle.
Kului pari päivää ja sain viestin veljen siirtymisestä toiselle tasolle tuona samana aikana. Tämä kokemus jälleen toi itselleni luottamusta toisen tason olevan myös eläimillä ja näkymätön yhteytensä. Veli kävi hyvästelemässä siskonsa.
Matkamme jatkui ja elämä vei meidät seuraavaan asuinpaikkaan. Täällä metsäyhteys oli jokapäiväistä ja suurta eheytymisen ja puhdistumisen aikaa. Taas tapahtui sisarusten kohtaaminen, siis Edna ja veli. Ednalla oli sairauskohtaus ja pienen lenkin aikana saapui veli kulkemaan Ednan perässä ja silloin olin huolestuneena ensin että veli tuli siskoaan hakemaan. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan oivalsin myöhemmin että tapaaminen olikin voimaannuttaminen matkan jatkumiselle.
Yhteistä matkaamme jatkui vielä vuoden verran ja vähitellen aloin kertoa Ednalle, etten halua estää häntä pois lähtemiselle, kun aika on lähteä. Sisäisillä tasoillani minua valmisteltiin tulevaan ja olin myös suojeluksessa. Toimin loppuajan kuin omaishoitajanroolissa ja olin kiitollinen että tein kaiken sen mitä fyysiselle keholle voi apua antaa lääketieteelliesesti sekä homeopatian avulla.
Sitten se päivä tuli, jolloin tuli sisäinen viesti eutanasiasta ja tiesin, oli luopumisen ja irtipäästämisen aika. Kun olin päätökseni tehnyt, Ednan veli saapui jälleen sisarensa luo ja tiesin että rakkaudellinen tekoni sai tukea.
9.9.2016 klo 18 (9-9-9-9) oli sovittu ajankohta. Suuri muutosaalto oli tapahtumassa, siksi tuo ajankohta oli tarkoitusta. Viimeisenä päivänä Edna juoksi määrätietoisesti kohti ulko-ovea, ja täysin tietoisena, kaverit olivat saapuneet vastaanottamaan.
Eutanasian tapahduttua Edna siirtyi toiselle tasolle, jossa yhteytemme tapahtui heti ja jatkuu hyvin vahvana ja tiedän Ednan siirtymisestä oppaakseni ja matka jatkuu henkisessä yhteydessä ja oma tehtäväni maatasolla jatkuu.
Opetukset ovat jo alkaneet, ilon, läsnäolon, kirkkauden ja eteerisyyden energioissa. Tätähän Edna jo fyysisyydessä opetti minulle jatkuvasti.
Irtipäästäminen ja luopuminen on nyt iso oppiläksyni, jota rakas Edna opettaa minulle edelleen hyvin vahvasti. Tietoisena tästä, pyrin elämään iloiten vapaana tässä hetkessä yhä vahvemmin antautuen elämänvirran vietäväksi kohti tulevaa. Fyysisyyden ikävää en voi ohittaa, se on läpikäytävä syvästikin. Se puhdistus mitä itkun myötä tapahtuu, on valmistautumista tulevaan. Ednahan on vieressäni ajatukseni päässä, ilossa ja lohduttaa.
Koirathan ovat nukkuessaan nirvanassa omiensa luona ja täysin tietoisena mihin ovat palaamassa fyysisyyden päättyessä. Meillä ihmisillä on paljon opittavaa, ikuisuudesta.
Haluan tällä tarinalla jakaa omaa kokemusta ja toivon sinun saavan oivalluksia ja opetuksia omien eläinystävien ja kohtaamisten parissa.
Jaan vielä viimeisimmät kokemukseni tähän loppuosaan, tuoden sitä valonvoimaa, jota nyt yhä voimallisemmin voimme kokea vuoden vaihtuessa kohti uutta.
Osallistuin nettiseminaariin useampana päivänä, jossa oli monia henkisen kasvun luentoja, opetuksia, harjoituksia ja meditaatioita. Kaikille suuresti kiittäen. Kerron tässä yhdestä, jossa ohjauksessa saimme timanttisäde-energioita enkeleiden välittäminä Andromedialta, Siriukselta ja Pleiadeilta. Voimallisia energioita toki kaikki, mutta voimallisin energiavirtaus Siriukselta meni koko kehoni lävitse kuin salaman iskusta ja siinä samalla Ednan olemus tuli vahvasti läsnäolemisena ja tiesin että meitä yhdistää Siriuksen tähdistö.
Tämä Siriuksen yhteys on ollut useamman kerran kokemuksessani samankaltaisena värähtelynä.
Opetukseni jatkuvat ja ennen kaikkea avautumiseni sille, mitä minulle on tarkoitusta. Ednan toimiessa minulle oppaana, tuoden vahvasti ymmärrystä miten suuria opettajia kaikki eläimet niin pienet kuin suuretkin ovat keskuudessamme, meille ihmisille.
Vuosi 2016(9) oli loppuunsaattamisen vuosi, kohti muutosta. Vuosi 2017(1) on uuden alku oivaltaen ykseyden ja rakkauden voiman.
Uudenlaiset eläimet ovat jo keskuudessamme. Tunnistammeko opettajiamme? Näillä ajatuksilla kiitollisena kaikesta matkani jatkuu yhä vahvemmin yhdistäen fyysisyyden ja henkisyyden.

1.1.2017Rakkaudella ja ilolla
Raija Liisa 

 

Etusivu | Ajankohtaista | Yhteys | Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointi | Energiahoidot + informaatio(viestit) | Tarotnettikurssi | Tietoisuuden kasvu | Violettiliekkikoulutus