Ankh hyvinvointi

Kehon, mielen ja sielun tasapainoaViolet Flame Reiki koulutusKurssi soveltuu parhaiten niille, jotka ovat jo suorittaneet Reiki II tason ja joille symbolien käyttö on jo tuttua. Ivy Moore kertoo kurssin synnystä tarkemmin omilla sivuillaan. Violet Flame Reiki sisältää yhteensä 40 symbolia neljällä eri tasolla ja koska se edellyttää kokemusta reikistä, symboleista ja kaukohoidosta, se voidaan myös kokonaisuudessaan opetella kauko-opiskeluna. Kurssi sisältää myös muita violettiliekin käyttöön liittyviä osioita.


Violet Flame Reikin symbolien käyttö lisää energiaa vahvasti. Violet Flame on yksi reikin monista variaatioista, joita voi käyttää lisänä sekä hoidoissa että omissa meditaatioissa.
Kaikki neljä tasoa opiskellut saa Violet Flame Reikimasterin todistuksen. Ne joilla on Reikimasterin koulutus jossain traditionaalisista reikin muodoista, voivat myös alkaa opettamaan ja tekemään vihkimyksiä edelleen sekä antamaan todistuksia. Opiskelun olennaisin sisältö on uudet symbolit ja Mastertasolle edettäessä niiden harmonisointi edelleen.

Hinta: 25 €/taso, kaikki tasot yhteensä 90 €

 

 

Ajankohtaista

Quantia kvanttienergiahoidot kaukona
Kvanttienergiahoito on paljon enemmän kuin vain energiahoito, se on enrgiaa Lue lisää...
- - - - -
Hyvinvointia eläimille ja ÄITI-MAALLE
Kutsun Sinut mukaan joka maanantai klo 21 lähettämään ajatuksissasi valoa Lue lisää...
- - - - -
Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointia
Avaudun lähdekanavaksi välittäen, omistajan kanssa etukäteen sopien, parantavaa energiaa hoidettavalle Lue lisää...
- - - - -
Lisää

Etusivu | Ajankohtaista | Yhteys | Eläinten kaukoparantaminen sekä eläinkommunikointi | Energiahoidot + informaatio(viestit) | Tarotnettikurssi | Tietoisuuden kasvu | Violettiliekkikoulutus